Mašlejová Jitka
Vedoucí oddělení
Mašlejová Jitka
Vedoucí oddělení
Pro pacienty je strava připravována moderní technologií vaření v sortimentu 46-ti diet. Veškerá strava je kompletně připravována a porcována přímo v nemocniční kuchyni pod odborným dohledem nutričních terapeutek a následně vlastními pracovníky distribuována pacientům na jednotlivá oddělení.
Pro zaměstnance a externí strávníky je připravováno denně 6 druhů obědů, včetně diety s omezením tuků – žlučníkové, diety diabetické a bezlepkové. Strava je vydávána v zamětnanecké jídelně nebo je pro externí strávníky zajištěn rozvoz obědů Pečovatelskou službou. Pro zaměstnance je zajištěna na odpoledních a nočních směnách možnost odběru večeří.
Oddělení léčebné výživy a stravování je držitelem Certifikátu kvality HACCP a SHVP, současně jsou v jídelních lístcích uváděny alergeny dle směrnice 1169/2011 EU.